Sanitair

Onze werkwijze

Wij werken alleen met kwaliteitsmerken. Zoals Duravit,Grohe en Jacuzzi. Wij hebben zelf geen toonzaal, maar u kunt altijd terecht bij een van de groothandels die aan ons leveren. Geïnteresseerd in een samenwerking? Neem gerust contact op met ons. We komen langs, bespreken uw mogelijkheden, en stellen een prijs voor. Akkoord? We bestellen de producten bij de groothandel (zo betaalt u maar zes procent btw), en gaan zo snel mogelijk aan de slag!

Sanitaire artikelen: installatie en onderhoud

Familiebedrijf Van Damme Willy & Zoon bvba in Merelbeke (Gent) is de ideale partner voor uw badkamer. Want niet alleen installeren wij alle mogelijke sanitair en verwarmingstoestellen, wij plaatsen met de grootste zorg ook leidingen, airconditioning- en ventilatiesystemen, sproeiers, toilet, radiatoren, en (elektrische) boilers. Verder onderhouden, keuren en herstellen wij uw centrale verwarming, reinigen wij uw verwarmingsketel of warmwatergeiser, en voeren we verschillende sanitaire opdrachten uit. Onze troeven? Meer dan 40 jaar ervaring, een heel grondige dienst na verkoop, en een persoonlijke opvolging van uw werf.

Sanitair

Geraffineerd en luxueus

Zoekt u de beste badkamer voor uw nieuwbouw- of renovatieproject? Wij bieden u een heel uitgebreide materiaalkeuze aan: keramiek, glas, roestvrij staal of acrylaat? Een combinatie van deze producten? Alles is bespreekbaar! Wilt u een inloopdouche? Een regensproeier? Specifieke tegels of verlichting? De juiste afzuiging? Geen probleem! Bent u een échte levensgenieter, die al jaren droomt van een jacuzzi of stoomcabine? Ook daarvoor zit u goed bij Van Damme Willy & Zoon bvba. Om een lange levensduur van uw installaties te garanderen, plaatsen wij heel graag waterverzachters.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
1/1
Vaillant
valeco water quality
cerga

Van Damme Willy & Zn

Plaatsen en installeren sanitair en badkamers in de regio Merelbeke - Melle - Oosterzele - De Pinte - Zwijnaarde