Verschillende merken

Wij plaatsen, onderhouden en herstellen verwarmingsinstallaties. En daarin gaan we heel breed: van cv-(combi)ketels, gas- en zonneboilers, over gas- en moederhaarden, tot cascade-opstellingen, en zonnepanelen en -boilers. Kleine reparatie of vervanging van het hele systeem? Perfect mogelijk! Verder voeren we metingen uit, zodat we uw ketel kunnen meten en attesteren. Van Damme Willy bvba werkt trouwens alleen met gerenommeerde merken. Zoals Stelrad, of (huismerk) Vaillant.

Centrale verwarming onderhouden en herstellen

Een goed afgesteld verwarmingssysteem is, samen met grondige isolatie, een van de basisvoorwaarden voor wooncomfort. Doe een beroep op een specialist, zodat u zéker bent van de juiste installatie. Familiebedrijf Van Damme Willy & Zoon bvba in Merelbeke (Gent) is al meer dan 40 jaar thuis in (centrale) verwarming. Omdat wij vanaf het prille begin inzet, service, techniek en inventiviteit combineren, bieden wij onze klanten altijd dat tikkeltje méér. Daarom kunt u voor het onderhoud en de herstelling van uw centrale verwarming of sanitair altijd bij ons terecht.

Laat uw cv-ketel nakijken

Voorkomen is beter dan genezen. Laat daarom uw cv-ketel regelmatig controleren op waterverlies. Wij kijken de ventielen en koppelingen na, net als het overstortventiel. Bovendien checken we of het drukvat lekvrij is. Wist u dat een goed onderhouden installatie ongeveer vijf procent béter rendeert? Waarop wacht u nog om onze specialisten in te schakelen? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie!

Vaillant
valeco water quality
cerga
press to zoom
press to zoom
press to zoom
1/1

Van Damme Willy & Zn

Onderhoud & herstelling van centrale verwarming in Merelbeke - Melle - Oosterzele - Gavere - De Pinte