Laat uw centrale verwarming door ons installeren

Van Damme Willy & Zoon bvba in Merelbeke (Gent) is dé verwarmingsspecialist. Dat zeggen we niet zomaar: ons familiebedrijf heeft maar liefst meer dan 40 jaar ervaring, en werkt al 25 jaar als zelfstandig installateur van centrale verwarming en sanitair. In al die tijd zoeken én vinden wij voor onze klanten de beste oplossing, met de grootste aandacht voor budget en verwarming. Nieuwbouw- of renovatieproject? Hoe dan ook wordt u gegarandeerd warm van onze service!

Zoekt u een specialist voor de installatie van uw centrale verwarming? Neem dan zeker eens contact met ons op!

Duurzame oplossingen

Van Damme Willy & Zoon bvba gelooft niet in standaardoplossingen. U krijgt de verwarming die optimaal past bij uw woon- en/of werksituatie. We selecteren en monteren de juiste radiatoren, ketels of boilers, en leggen vloerverwarming met de grootste zorg. Reken ook op ons voor het juiste stofzuigsysteem, ventilatie op maat, of een grondige waterbehandeling. Ook voor duurzame verwarmingssystemen, zonnepanelen en boilers kunt u op ons rekenen.

Vrijblijvende offerte

Wij werken voor bouwondernemingen, kmo’s, industriële partners, maar ook particulieren. Grote of kleine opdracht? Hoe dan ook gaan wij grondig te werk, en hebben we oog voor het kleinste detail. Bij Van Damme Willy & Zoon bvba bent u zeker van de beste service die begint vanaf het eerste contact: u krijgt zo snel mogelijk een vrijblijvende, gedetailleerde offerte. Akkoord met de prijs? We starten zo snel mogelijk!

press to zoom
press to zoom
1/1
Vaillant
valeco water quality
cerga

Van Damme Willy & Zn

Installateur van centrale verwarming Vaillant in Merelbeke