De badkamer, uw private wellness

Maar we doen meer dan dat! Mag het iets meer zijn? Een iets luxueuzere uitrusting dan een badkamer waarvan er dertien in een dozijn bestaan?  Droomt u van uitgebreid baden, heerlijk ontspannen? We hebben het begrepen!

Wij plaatsen ook jacuzzi’s, baden met jetstreams, stoomcabines en sauna’s. Kortom, de professionals van Van Damme & Zn bezorgen u niet alleen een parel van een badkamer maar ook uw eigen privéwellness!

Zin om uw badkamer te laten renoveren? Contacteer ons voor de bespreking van uw wensen en een vrijblijvende offerte.

Totaalrenovatie van badkamers en sanitair, van de vloer tot het plafond

Uw badkamer in een nieuw kleedje

Als er een ruimte in huis is die intensief gebruikt wordt, dan is het wel de badkamer. En dat des te meer als u een kroostrijk gezin hebt, of enkele huisgenoten die er graag veel tijd doorbrengen. Hoe dan ook is elke badkamer na verloop van tijd aan een opfrissing of een volledige make-over toe! Zijn de kinderen intussen het huis uit, dan is dat een echte opportuniteit. Maak van de gelegenheid gebruik om uw badkamer helemaal naar uw persoonlijke smaak te laten herinrichten.

Deel ons uw wensen mee  en de stielmannen van Van Damme & Zn uit Merelbeke  vernieuwen de hele badkamer én alle sanitaire toestellen!

Badkamerrenovatie voor ieders stijl en elk budget

Als wij zeggen dat wij een expert zijn in badkamerrenovatie, dan overdrijven wij niet. Want wij pakken uw volledige badkamer onder handen, van de vloer tot het plafond.

Wij vervangen die gedateerde toestellen door frisse, nieuwe modellen: een ruime douchecabine of een moderne inloopdouche, een lig- of zitbad in acryl, plaatstaal of porselein, een enkele of dubbele wastafel, een comfortabel toilet. Dat alles perfect aangesloten op de bestaande of nieuwe sanitaire leidingen, ingepast in een mooi badkamermeubel en  voorzien van kwalitatief kraanwerk. We installeren ook de juiste warmwatergeiser of boiler in functie van uw behoeften. En ten slotte zorgen we voor een piekfijn eindresultaat met de verzorgde plaatsing van muur- en wandtegels.

STG.png
facq.GIF
desco-logo_edited.png
alsan.GIF
badkamerrenovatie
press to zoom
badkamerrenovatie
press to zoom
badkamerrenovatie
press to zoom
1/4

Van Damme Willy & Zn

Creatief met badkamerrenovaties in Merelbeke - Melle - Oosterzele - Gavere - De Pinte